House Gardening Background

Hoe ontwerp je een tuin en terras die bij je huis passen?

Het integreren van een tuin- en terrasontwerp in uw huis is een geweldige manier om charme aan uw huis toe te voegen. Hier zijn enkele ontwerpideeën om u op weg te helpen. Een terras dat bij uw huis past, is zowel functioneel als mooi. Een terras dat is ontworpen met landelijke charme, zou bijvoorbeeld lentebloemen, verroeste kunstvoorwerpen en houten banken bevatten. Gebruik voor een meer Spaans geïnspireerde look levendige kleuren en bougainvillea. Denk er bij het ontwerpen van een terras aan om het juiste meubilair te gebruiken, inclusief een tafel en stoelen.

Een iepboom en een volwassen palmettoboom kunnen een nieuw huis er ouder en schaduwrijker uit laten zien, terwijl vijgenklimop een bakstenen muur zachter maakt. Een ander eilandontsnapping, ontworpen door Ishka Designs, voelt als een luxe ontsnapping, terwijl het naadloos opgaat in de weelderige achtergrond. Stenen treden en verspringende klinkers zorgen voor structuur en laten de tuin zich openbaren. Een paar planten zorgen ervoor dat de tuin niet overdreven verzorgd aanvoelt.

De Yard, Garden, and Patio Show wordt sinds 1988 elk jaar in februari gehouden in Portland. De afgelopen twee jaar was het eigendom van Metropolitan Productions Inc., dat de show heeft overgenomen van de Oregon Association of Nurseries. De vereniging vertegenwoordigt ruim 800 groothandelstelers. Door planten en bloemen te tonen, kunnen bezoekers nieuwe ideeën ontdekken voor hun tuin en terras. Hoewel de show een goede plek is om inspiratie op te doen voor een lenteterras, is een tuinshow de perfecte manier om het seizoen af ​​te trappen.

Wendy Owen wilde dat haar eigendom in Sonoma, Californië, op een Frans dorp leek. Om dit te bereiken, heeft ze stenen paviljoens, vrijstaande tuinhuisjes en een buitenkookruimte ingebouwd. Het ontwerpteam van Studio DIAA zorgde ook voor een drijvende woning. De patio doet tevens dienst als bloemschikkamer, terwijl een betegeld pad naar de voordeur leidt. Naast de waterpartij heeft ze ook een groene doorgang met open haard verwerkt.

Een informeel tuinontwerp is een van de meest populaire stijlen. De lijnen zijn ontspannen, de bedden zijn onregelmatig gevormd en de planten hebben de neiging zich op natuurlijke wijze te verspreiden. De informele uitstraling van een tuin kan bestaan ​​uit houten hekken, paden gemaakt van houtsnippers en grillige ornamenten zoals een kippensculptuur of Adirondack-stoelen. Een tuin met een relaxte esthetiek is de perfecte setting voor een buitenkeuken. Als je een klein terras hebt, probeer dan een tuinontwerp toe te voegen met een beschut terras om van het buitenleven te genieten zonder je beperkt te voelen door een kleine ruimte.

Een tuin met terrasmeubilair kan een prachtige plek zijn om vrienden en familie te ontvangen. Als je een terras hebt, overweeg dan om een ​​kleine oase voor je huis te creëren. Zet er een paar planten bij en een mooie parasol. U kunt ook een tafel of stoelen plaatsen. Voor beide is plaats. Een tuin in een achtertuin is een geweldige plek voor een cocktail en een boek. Er zijn tal van manieren om een ​​tuin aan een terras toe te voegen.

Posts created 14

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top