Grill in garden

Tips voor het verfraaien van uw tuin en terras

Om uw tuin en terras een meer romantische en magische uitstraling te geven, investeert u in goede buitenverlichting. Wanneer verlicht, kan een terras een sprookjesachtige haven lijken. LED-verlichting kan uw buitenruimte er spannend en futuristisch uit laten zien. Deze accessoires kunnen de esthetische waarde van elk gebied verbeteren. Hieronder vindt u enkele ideeën voor goede buitenverlichting. Maak van uw terras de afgunst van uw buurt! En zorg ervoor dat u deze tips volgt bij het inrichten van uw tuin en terras!

Voor een traditionele, relaxte patio kunt u verhoogde bloembedden maken of een eenvoudige, geverfde plantenbak gebruiken. Als je een kleine tuin hebt, kun je deze ook aankleden als de belangrijkste sociale ruimte, door een tuinpad of een kleine fontein op te nemen. Ook vuurkorven zijn momenteel een hot item. U kunt zelfs uw eigen ontwerp verwerken in de bestrating van uw terras als u een exotische uitstraling wilt creëren!

Een waterpartij kan een ontspannende energie toevoegen aan elke tuin of terras. De ontwerper, Sarah Solis, creëerde een waterpartij die opgaat in de natuurlijke omgeving zonder overdreven verzorgd aan te voelen. Een ander interessant ontwerp is de groene breezeway, die ook dienst doet als bloemschikkamer. Op deze manier kunt u uw boeketten gemakkelijk rangschikken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over waterschade. U kunt zelfs op het terras zitten en een groot ligbad manifesteren.

De Garden and Patio-show is een geweldige manier om het lenteseizoen goed te beginnen. Dit evenement biedt plaats aan meer dan 150 bedrijven, waaronder verkopers, planten, bloemen en barbecueroosters. Naast planten en grills kunt u twee dozijn seminars bijwonen en meer te weten komen over de nieuwste trends op het gebied van landschapsarchitectuur. Naast het leren over de nieuwste innovaties en trends op het gebied van landschapsarchitectuur, biedt de Garden and Patio-show ook de perfecte omgeving om gasten te ontvangen. Een tuin kan echt het perfecte toevluchtsoord worden van de drukte van alledag.

Bij het plannen van uw terras en tuin is het belangrijk om een ​​centraal punt te vinden. Het oog reist van nature naar dit deel van het landschap. Een bank aan het einde van een lang tuinbed, een kleurrijk vogelbad, een boom met dramatisch gebladerte en bloemen, of een tuinkunstinstallatie zijn allemaal voorbeelden van aandachtspunten. Het zwaartepunt kan door de seizoenen heen verschuiven. Een chartreuse-struik in een groen bloembed kan een seizoensgebonden brandpunt zijn. Een met aarde gevulde houten pallet aan de muur is ook een creatieve manier om een ​​verticale tuin te creëren.

Als je van je tuin en terras een comfortabele plek wilt maken om met vrienden rond te hangen, kun je meubels kiezen die zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Veel doe-het-zelvers gebruiken houten pallets voor hun tuinmeubilair en banken. Sommige boomstronken kunnen tot ontlasting worden gevormd. Als alternatief kunt u meubels kopen die zijn gemaakt van sintelblokken, die in verschillende vormen kunnen worden gestapeld. De armleuningen van banken gemaakt van sintelblokken zijn geweldige plantenbakken. Naast stoelen en banken is er opbergruimte onder de armleuningen.

Posts created 14

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top