Gardener in the garden

5 redenen om een ​​tuinwinkel te bezoeken

Met de recente renaissance van huisontwerp en landschapsarchitectuur, beleeft de bescheiden tuinwinkel een soort renaissance. Ooit gevreesd vanwege hun verouderde reputatie, zetten tuinwinkels nu trends voor elke kamer van het huis, van serres tot buitenkamers vol kamerplanten. Naast hun indrukwekkende plantenaanbod verkopen tuinwinkels ook kamerplantbenodigdheden en -diensten, zoals landschapsarchitectuur en installatie. Dit zijn slechts enkele van de vele redenen waarom u vandaag nog uw plaatselijke tuinwinkel zou moeten bezoeken.

Brooklyn Botanic Garden: De Brooklyn Botanic Garden’s Garden Shop ligt naast het bezoekerscentrum en biedt een verbazingwekkende selectie van binnen- en buitenplanten. U kunt cadeaus kopen voor alle leeftijden, ook voor kinderen. Je vindt er ook tuinbenodigdheden, tuingerelateerde kunst en zelfs cadeaus voor volwassenen. Of je nu op zoek bent naar een ongewone kamerplant of een cadeau voor een tuinman, de Brooklyn Botanic Garden heeft precies wat je zoekt.

Crest Hardware Store: in het centrum van Brooklyn doet deze hardwarewinkel in de buurt ook dienst als tuinwinkel. Het beschikt over een tuin van 5.000 vierkante meter en biedt geen minimale aankoopvereisten. Daarnaast kunt u een levering aan huis in Lower Manhattan of Bed-Stuy bestellen. De winkel is open van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, dus u kunt uw middag buiten in de tuin doorbrengen.

Selby Garden Shop: De Selby Garden Shop biedt een breed scala aan botanisch geïnspireerde woonaccessoires en cadeaus. Je vindt er alles wat je nodig hebt om een ​​vleugje eigenzinnigheid aan je tuin toe te voegen. Kies uit orchideeën, bromelia’s, tropische planten, tuinmeubilair en een selectie plantenbakken en potten. Orchideeën zijn het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Voor levering op dezelfde dag, bestelt u eenvoudig online en Selby Garden Shop bezorgt ze bij uw ontvanger.

Stone Mill Gardens: Een andere geweldige manier om de juiste planten voor uw ruimte te vinden, is door een binnentuincentrum in Brooklyn te bezoeken. Daar kun je planten in hun natuurlijke habitat bekijken, inspiratie opdoen en geld besparen. Daarnaast biedt GRDN ook planten voor binnentuinen aan. En als u een bruiloft of een speciale gebeurtenis plant, wilt u natuurlijk ook een binnentuincentrum bezoeken. De eigenaar van de tuinwinkel helpt u graag met het plantenselectieproces, mocht u dat nodig hebben.

Kings County Nurseries: Deze plaats is al lang een kwekerij in Manhattan en biedt alle soorten planten en andere landschapsproducten. Je kunt zaden, eenjarige planten, vaste planten en zelfs dwergfruitbomen en groenten kopen. De winkel heeft geen minimumbestelling en levert in de meeste delen van Brooklyn. U kunt online bestellen en zonder extra kosten worden opgehaald. Doorgaans varieert de bezorging binnen het gebied van Manhattan van $ 15 tot $ 35. De winkel is open van 12.00 tot 18.00 uur.

Posts created 14

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top