garden

Het bestellen van een boeket bloemen voor iemand anders? Zo doe je het goed!

Je ziet op tegen dat verjaardagsfeestje, cocktail uurtje of interview. Waarom stuurt u de gelukkige ontvanger geen bloemen in plaats van aanwezig te zijn? Dat kan met een beetje vooruitdenken en planning. Om u te helpen, hebben we enkele ideeën verzameld om die bloemenbestelling zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Hier zijn enkele tips over hoe je een boeket verse bloemen bestelt voor iemand anders, zodat ze zich speciaal voelen als ze ze krijgen.

Ken de favoriete bloemen van de ontvanger

Het is een goed idee om de favoriete bloem van de ontvanger te kennen voordat je een boeket bestelt. Als u uw vriend of geliefde een boeket rozen wilt sturen, is het belangrijk om gele rozen te bestellen, anders krijgt u misschien rode rozen. Boeketten met seizoensbloemen, zoals tulpen of narcissen, zijn een andere uitstekende keuze die er zowel nu als in het voorjaar prachtig uitzien.

Bestel vooraf

Als u bloemen bestelt voor een evenement, zoals een verjaardag of een bruiloft, bestel de boeketten dan ten minste twee weken van tevoren. Veel bloemenwinkels en -diensten hanteren een annuleringsbeleid van twee weken, dus zorg ervoor dat u vooruit plant als u moet annuleren. Houd ook rekening met de weersomstandigheden waar de bloemen vandaan komen. Om verwelking te voorkomen, kiest u een verzendmethode die in koelere tijden reist, zoals FedEx 2 Day of overnight.

Kies de juiste vaas

Als u bloemen bestelt die met een vaas worden geleverd, controleer dan of de vaas de juiste maat heeft voor de bloemen. U wilt niet dat de vaas het boeket in de schaduw stelt. Als de vaas bij het boeket niet naar uw zin is, kunt u ook een aparte vaas kopen. Je kunt ook een vaas die je al hebt opnieuw gebruiken, als hij maar schoon en niet beschadigd is. Zorg ervoor dat je de vaas opmeet, zodat hij breed genoeg is voor het boeket.

Vergeet niet een boodschap toe te voegen

Hoewel het boeket op zich al een mooi cadeau is, kun je het sentiment versterken met een handgeschreven briefje. Als er een kaartje bij zit, zorg dan dat je je naam ondertekent, zodat de ontvanger weet wie het boeket heeft gestuurd. Als er geen kaartje bij het boeket zit, kun je een briefje schrijven op de achterkant van een visitekaartje. U kunt ook uw smartphone gebruiken om een snelle spraakmemo op te nemen.

Voeg decoratieve elementen toe

Een boeket bloemen is een prachtig cadeau, maar het kan er nog specialer uitzien met een paar extra accenten. Overweeg wat lint, een plantenstandaard of een decoratieve bloempot toe te voegen om het boeket nog specialer te maken. Als je het boeket online bestelt, kun je ook dingen als kaarsen, bonbons en knuffels toevoegen om het boeket nog specialer te maken.

Laatste tips

– Een gemakkelijke manier om een boeket bijzonder te maken, is een vleugje kleur toevoegen met een paar verse kruiden, zoals rozemarijn of tijm. Ze voegen een interessant element toe aan het boeket en ruiken bovendien heerlijk. – Boeketten met bloemen worden vaak in het weekend bezorgd. Als je in een weekend een boeket bij iemand moet bezorgen, ga dan online en kijk of de online bloemist weekendbezorging heeft. – Als je een boeket bloemen bestelt voor een geliefde, bedenk dan dat bloemen een geschenk zijn waar je voor moet zorgen nadat ze weg zijn. Overweeg een plukboeket te bestellen dat lang in de vaas kan blijven staan, zoals een exotisch of tropisch arrangement, of een boeket dat niet veel water nodig heeft, zoals een arrangement van vetplanten. Bestelt u een boeket voor een speciale gelegenheid en wilt u dat het boeket lang meegaat, overweeg dan een boeket met een exotisch of tropisch thema. Tropische boeketten zoals die met orchideeën of anthurium gaan lang mee omdat ze slechts om de paar weken water nodig hebben.

Posts created 68

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top