Garden

Garden of Life groeit in Palm Beach Gardens, Florida

Het Garden of Life-bedrijf is zo gegroeid zonder Rubin, dat het bedrijf momenteel zijn hoofdkantoor uitbreidt naar een faciliteit van 29.000 vierkante meter in Palm Beach Gardens, Florida. Naast het aanbieden van producten aan consumenten, heeft het bedrijf een eigen fitnessruimte en displays met foto’s van professionele atleten. Dit is slechts een klein deel van wat Garden of Life tot een succesvol bedrijf maakt. U kunt er echter zeker van zijn dat het bedrijf zal gedijen op uw locatie zolang u zich richt op begeleiding van een gezond leven.

Nacon, de maker van de game, heeft aangekondigd dat Garden Life een simulatiegame voor zandbaktuinen is. U kunt echte planten kweken met behulp van geavanceerde simulatietechnologie voor groeivisualisatie. Geen twee planten zullen er precies hetzelfde uitzien in Garden Life, maar u zult merken dat ze de juiste zorg en aandacht nodig hebben om te groeien. De game bevat ook een charmante cast van personages waarmee je kunt communiceren en waarmee je je tuin kunt laten groeien. De verwachting is dat het later dit jaar op iOS- en Android-platforms wordt gelanceerd.

Nestle SA heeft een geschiedenis in het verkopen van junkfood en heeft zich actief verzet tegen pogingen om GGO-producten te labelen. Het bedrijf zal producten blijven produceren die gemaakt zijn van biologische ingrediënten, maar deze deal is geen totale overwinning voor biologische producten. Atrium Innovations behoudt het hoofdkantoor van het bedrijf in Palm Beach Gardens en blijft zijn producten produceren. Het is onduidelijk wat het in de toekomst met de naam Garden of Life gaat doen. De geschiedenis van het bedrijf is er een van controverse en de toekomst is onduidelijk. Maar als het bedrijf in het hoofdkantoor van Palm Beach Gardens kan blijven, blijft het een sterke concurrent in de voedingsindustrie.

Het bedrijf is blijven uitbreiden en de supplementen worden nu verkocht op Amazon, Whole Foods Market, Vitamin Shoppe en andere retailers. Hoewel Garden of Life zijn inkomsten niet bekendmaakt, zegt het bedrijf dat het een belangrijk onderdeel is van Atrium’s $ 700 miljoen omzet. Het bedrijf, opgericht door Jordan Rubin, zet zich in om mensen in staat te stellen een buitengewoon leven te leiden. Het bedrijf beweert dat zijn supplementen zijn gemaakt van 100% natuurlijke, biologische en niet-GMO-bronnen.

Posts created 14

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top