De 5 beste alternatieven voor echte kerstbomen

Echte kerstbomen zijn prachtig. Ze ruiken heerlijk, zien er fantastisch uit en zijn over het algemeen veel milieuvriendelijker dan hun kunstmatige tegenhangers. Het enige probleem is dat ze vrij prijzig kunnen zijn om te kopen en jaar na jaar te onderhouden. Als je dit jaar een budget hebt, of gewoon een alternatief wilt vinden dat de komende jaren niet zoveel ruimte inneemt in je huis, hebben we een lijst samengesteld met de beste alternatieven voor echte kerstbomen…

Kunstmatige Kerstbomen

Realistische kunstkerstbomen zijn het meest traditioneel, en ze zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren. Als u op zoek bent naar een boom die er echt uitziet en ruikt alsof hij net uit het bos komt, zult u waarschijnlijk wat meer geld moeten uitgeven voor een echte vezelboom die speciaal voor dat doel op boerderijen is gekweekt. U kunt ook kiezen voor een nepkerstboom, die veel minder kost en jarenlang kan worden hergebruikt. Het voordeel van nepkerstbomen is dat ze veel goedkoper zijn, maar het nadeel is dat ze niet zo lekker ruiken. Als u van de geur van echte kerstbomen houdt, dan is een kunstmatige boom misschien niet de beste keuze voor u. Maar als je weinig ruimte hebt of gewoon een goedkoper alternatief wilt, dan zijn kunstkerstbomen een goede keuze. Kunstkerstbomen zijn er in allerlei vormen en maten, van mini tafelboompjes van slechts een paar centimeter hoog tot extra grote bomen van meer dan 2 meter hoog. U kunt dus een kunstkerstboom vinden die bij uw huis en uw smaak past.

Kunstmatige Kerstkransen

Als u op zoek bent naar een goedkoper alternatief voor echte kerstkransen, zijn kunstmatige kerstkransen een goede keuze. Kunstmatige kerstkransen zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende stijlen, van traditioneel tot modern en alles daartussenin. U kunt er ook voor kiezen om uw eigen kerstkrans te maken met kunstbloemen en andere decoratieve voorwerpen, waardoor de kosten van uw kerstversiering nog lager uitvallen. Een ander voordeel van kunstmatige kerstkransen is dat ze vaak herbruikbaar zijn. Veel kunstmatige kerstkransen worden geleverd met ingebouwde haken of clips, zodat ze kunnen worden opgehangen aan een deur of muur in plaats van een kerstboom. U kunt ook een kerstkranshanger kopen om uw kerstkrans aan een deur of muur te hangen. Kunstmatige kerstkransen zijn er in allerlei maten, dus u kunt er waarschijnlijk wel een vinden die op uw deur of muur past.

Kunstkerstbomen

Nepkerstbomen zijn er in veel verschillende vormen en maten, zodat u er een kunt vinden die bij uw huis en uw smaak past. Nepkerstbomen zijn niet meer zo gewoon als vroeger, maar je vindt ze nog steeds in veel winkels. Een van de voordelen van nepkerstbomen is dat ze over het algemeen minder duur zijn dan echte kerstbomen. Een echte kerstboom kan overal kosten van $ 50 tot $ 100, afhankelijk van het type en of je koopt het online of in een winkel. Aan de andere kant, nep kerstbomen zijn meestal minder dan $ 50. Een ander voordeel van nepkerstbomen is dat ze veel gemakkelijker op te slaan zijn dan echte kerstbomen. Als u kiest voor een echte kerstboom, zult u waarschijnlijk een plek moeten vinden om hem op te slaan als hij niet staat. De meeste mensen slaan hun kerstboom op in een garage of schuur, maar die plaatsen kunnen snel stoffig en vuil worden.

Muur kerstbomen

Muurkerstbomen zijn een interessant alternatief voor een standaard kerstboom. In plaats van een kerstboom in een standaard te zetten of op de grond te zetten, bevestig je hem aan de muur. Je kunt een muurkerstboom gebruiken als decoratie voor een kinderkamer, want ze zijn er in verschillende stijlen en kleuren. U kunt ook kiezen voor een meer verfijnde muurkerstboom die in elk huis past. Een van de beste dingen aan wandkerstbomen is dat u ze jaar na jaar kunt gebruiken. U kunt de kerstboom aan de muur bevestigen en hem na de feestdagen weer weghalen. U kunt ook een verwijderbare kerstboomhaak gebruiken om de boom aan de muur te hangen.

Kartonnen kerstbomen

Kartonnen kerstbomen zijn een leuk alternatief voor een standaard kerstboom. Ze zijn er in allerlei kleuren en ontwerpen, en ze zijn over het algemeen ook herbruikbaar. Je kunt hem opzetten nadat de feestdagen voorbij zijn, of hem het hele jaar laten staan als je dat wilt. Een van de beste dingen van kartonnen kerstbomen is dat ze bijzonder goedkoop zijn om te kopen. U kunt een kartonnen kerstboom van standaardformaat kopen voor minder dan $10, terwijl een enorme kerstboom wel $20 kan kosten. In tegenstelling tot echte kerstbomen, hoeft u de kartonnen kerstboom geen water te geven of te verzorgen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over een overbelasting van uw schema. Het enige nadeel van kartonnen kerstbomen is dat ze niet ruiken zoals echte kerstbomen. Als u echter houdt van het idee van een decoratieve kerstboom zonder de extra kosten en het onderhoud, dan is een kartonnen kerstboom een geweldige keuze.

Kunstmatige kerststerren en andere bloemstukken

Als u van het uiterlijk van echte kerststerren houdt, maar geen geld wilt uitgeven, zijn kunstmatige kerststerren een geweldig alternatief. Kunststerren zijn er in een grote verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen, zodat u er gemakkelijk een kunt vinden die bij uw kerstversiering past. U kunt ook kiezen voor andere soorten bloemstukken in uw huis voor een kerstgevoel. Een van de beste dingen over kunstmatige bloemstukken is dat ze zijn uiterst goedkoop om te kopen. U kunt een breed scala van verschillende kunstmatige bloemstukken te krijgen voor minder dan $ 10, terwijl de duurdere regelingen kunnen kosten omhoog van $ 50. Als u niet veel geld wilt uitgeven, maar toch een mooi kerstgevoel in uw huis wilt, is een kunstbloemstuk een goede keuze.

Conclusie

Al met al zijn er veel goede alternatieven voor echte kerstbomen. Kunstkerstbomen zijn de meest traditionele keuze, en je kunt ook kiezen voor een muurkerstboom of een kartonnen kerstboom, die beide interessanter zijn dan een echte boom aan de muur te hangen. U kunt ook een kunstmatig bloemstuk of een Weber rookoven om een kerstgevoel in uw huis te krijgen, of kiezen voor een nepkerstboom omdat die over het algemeen minder duur zijn dan echte bomen. Wat u ook beslist, er zijn veel leuke alternatieven voor echte kerstbomen, zodat u van de feestdagen kunt genieten zonder veel geld uit te geven.

Posts created 77

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top