5 manieren om het hele jaar door van uw mooie kunstkerstboom te genieten

Bomen zijn mooi, geurig en goed voor het milieu. Als u er echter niet klaar voor bent om nog zo’n 10 jaar aan een levende boom vast te houden, zijn realistische kunstkerstbomen een geweldig alternatief. Kunstbomen zijn betaalbaar, gemakkelijk op te zetten en op te slaan, en verkrijgbaar in een bijna onbeperkte reeks maten en vormen. Bovendien zien ze er het hele jaar door fantastisch uit; hier volgen enkele ideeën over hoe u het hele jaar door van de uwe kunt genieten!

Versier uw boom het hele jaar door.

Als je een kunstboom hebt, maak je dan geen zorgen; je hoeft hem niet de komende zes maanden in een hoekje te laten staan. Gebruik uw boom het hele jaar door om uw huis een beetje kerstsfeer te geven. U kunt bijvoorbeeld uw kerstversiering in de boom hangen wanneer u maar wilt. Dit is een geweldige manier om uw versieringen het hele jaar door te laten hangen, zonder dat ze veel ruimte innemen. U kunt uw boom ook gebruiken als een bijzonder decorstuk. Probeer eens buiten de gebaande paden te treden en gebruik decoraties die niet per se met Kerstmis te maken hebben, zoals sprookjesverlichting, kleine plantjes of zelfs speciale foto’s. U kunt ook uw plaatselijke liefdadigheidswinkel bezoeken en op zoek gaan naar displays of decoraties die u in uw boom kunt gebruiken. Dit is een geweldige manier om van je boom iets speciaals te maken en hem het hele jaar door te laten staan.

Bewaar je boom om je te herinneren aan voorbije kerstmissen.

Als je een kerstboom hebt waar je al jaren plezier van hebt, bewaar hem dan! Kunstbomen gaan jaren mee, maar uiteindelijk verliezen ze hun kleur en vorm. Door uw kerstboom te houden, kunt u jaar na jaar genieten van de herinneringen die eraan verbonden zijn. Als u een echte boom hebt, kunt u hem ook bewaren door hem uit te drogen en in een schaduwdoos te doen. Leg de takken in een doos, bedek ze met een laag zaagsel en laat ze drogen. Als hij eenmaal droog is, kun je hem in een schaduwdoos doen en aan de muur hangen. Je kunt een uitgedroogde boom ook op een schoorsteenmantel of salontafel zetten. Zo heb je een blijvende herinnering aan je favoriete kerstboom van vroeger.

Maak er een decoratiestuk van.

Als u klaar bent met de kerstversiering, maar nog niet klaar bent om uw Fairybell vlaggenmast kerstboom weg te doen, kunt u er een decoratiestuk van maken. U kunt bijvoorbeeld de takken van uw boom gebruiken om een krans voor uw deur te maken. Knip gewoon de takken van uw boom en gebruik stof en een beetje lijm om er een krans van te maken. Dit is een geweldige manier om uw kerstboom opnieuw te gebruiken, en het is een unieke manier om het hele jaar door wat kerstsfeer in uw huis te brengen. Of, als je een nepboom hebt, kun je van de takken miniatuurkerstboompjes maken. Dit is een leuke activiteit voor kinderen en een geweldige manier om uw boom een nieuwe bestemming te geven. U kunt van uw boom ook een tafelstuk of vaas maken. Haal gewoon de takken uit de boom en gebruik ze om uw tafel te versieren.

Gebruik uw kerstboom voor knutsel- en doe-het-zelfprojecten.

Als Kerstmis voorbij is, komt u misschien in de verleiding om uw oude boom gewoon weg te gooien of op te bergen tot volgend jaar. Waarom gebruikt u hem niet voor een paar doe-het-zelf projecten? Als u bijvoorbeeld een echte boom hebt, kunt u die gebruiken om zelfgemaakte versieringen te maken, zoals mandjes met dennennaalden of slingers met dennennaalden. Dit is een geweldige manier om van uw kerstversiering alledaagse decoraties te maken. U kunt uw kerstboom ook gebruiken om decoraties voor andere feestdagen te maken. U kunt bijvoorbeeld een Valentijnskrans maken van uw kerstboom, of u kunt een Halloweenversiering maken van uw kerstboom. Als je een kunstboom hebt, kun je die ook gebruiken voor doe-het-zelfprojecten. Je kunt je boom gebruiken om decoraties voor je huis te maken, of je kunt er handgemaakte cadeaus voor vrienden en familie mee maken. Dit is een geweldige manier om uw kerstboom creatief te hergebruiken, en u kunt uw decoraties jaar na jaar gebruiken.

Posts created 77

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top