10 redenen waarom u een kunstmatige kerstboom zou moeten bezitten

We hebben allemaal de argumenten voor en tegen kunstkerstbomen kopen gehoord. Sommige mensen houden ervan, anderen haten ze – maar er zijn goede redenen waarom ook u in een kunstkerstboom zou moeten investeren. Kunstmatige kerstbomen zijn veel milieuvriendelijker dan hun echte tegenhangers en kunnen u op de lange termijn zelfs geld besparen. Hier zijn 10 goede redenen waarom u deze kerst een kunstboom zou moeten hebben…

Milieuvriendelijk

Als je een echte kerstboom hebt, moet je heel voorzichtig zijn bij het kiezen van de juiste boom, want ze zijn niet allemaal goed voor het milieu. Sommige boomsoorten moeten worden geïmporteerd, wat voor veel CO2-uitstoot zorgt en ook veel bossen decimeert. Nepkerstbomen zijn zeer milieuvriendelijk omdat ze meestal van gerecycleerde materialen worden gemaakt. Als u kiest voor een kunstkerstboom, hoeft u zich geen zorgen te maken over de keuze van het juiste type boom voor het milieu. U kunt kiezen welk type kunstboom u wilt, zoals een voorverlichte boom, een gevlokte boom, een glasvezelboom of een pvc-boom. Welk type u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat het goed is voor het milieu.

Gaat langer mee

Echte kerstbomen gaan maar één tot twee weken mee, afhankelijk van hoe vers ze zijn als u ze opzet. Nepkerstbomen daarentegen kunnen tot 10 jaar meegaan, wat betekent dat u ze niet elk jaar hoeft te vervangen. Wist u dat de gemiddelde persoon elk jaar ongeveer 100 dollar uitgeeft aan een echte kerstboom? Als u kiest voor een kunstmatige, kunt u die kosten aanzienlijk verlagen, omdat u niet steeds nieuwe hoeft te kopen. Met een kunstkerstboom kunt u hem jaar na jaar gebruiken. U kunt zelfs elk jaar nieuwe decoraties toevoegen om uw boom er nog feestelijker uit te laten zien.

Geen geknoei

Echte kerstbomen zijn mooi, maar ze kunnen ook voor veel rommel zorgen. Je moet ze in water zetten, anders drogen ze uit, en je moet ook dennennaalden opvegen als ze eraf vallen. Je moet je ook zorgen maken over ongedierte zoals motten, kevers en muizen. Er zijn zelfs meldingen van kakkerlakken in echte kerstbomen. Met een kunstkerstboom hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Je kunt hem gewoon op tafel zetten zonder hem in het water te zetten. En u hoeft zich geen zorgen te maken over ongedierte of dennennaalden op uw vloer of meubels.

Geen brandgevaar

Van echte kerstbomen is bekend dat ze vlam vatten, en er komen ook schadelijke dampen vrij. In de afgelopen jaren zijn er een aantal branden geweest die werden veroorzaakt door echte kerstbomen. Er zijn zelfs meldingen van afgebrande huizen als gevolg van kerstboombranden. Kunstbomen vormen geen brandgevaar. U hoeft zich geen zorgen te maken dat ze vlam vatten zoals bij echte bomen. En u hoeft zich ook geen zorgen te maken over het vrijkomen van schadelijke dampen in uw huis.

Kan het hele jaar door gebruikt worden

Omdat echte kerstbomen maar twee weken meegaan, kun je er maar kort van genieten. Met een kunstboom kunt u hem het hele jaar door gebruiken. Dat betekent dat u er langer van kunt genieten en dat uw huis het hele jaar door feestelijker wordt. Er zijn tal van prachtige kunstkerstbomen die uw huis een feestelijk tintje kunnen geven, zelfs als het geen Kerstmis is. Sommige lijken zelfs op hun echte tegenhangers.

Bespaar uw geld

Echte kerstbomen zijn duur en gaan maar een paar weken mee. Kunstkerstbomen zijn veel goedkoper, en ze kunnen jaren meegaan. Dit betekent dat u op de lange termijn geld kunt besparen. U kunt een mooie kunstkerstboom krijgen voor een fractie van de kosten van een echte kerstboom. Als u een boom van hoge kwaliteit koopt, gaat hij jaren mee en hoeft u hem niet elk jaar te vervangen. Dit betekent dat u op de lange termijn geld bespaart. U kunt uw kunstkerstboom zelfs jaar na jaar gebruiken. U kunt elk jaar nieuwe decoraties toevoegen om uw boom er nog feestelijker uit te laten zien.

Ze ruiken lekker!

Echte kerstbomen zijn mooi, maar ze ruiken niet zo lekker. Ze ruiken naar dennenhout, wat in kleine hoeveelheden lekker is. Maar als je een echte kerstboom in huis hebt, ruikt het de hele tijd naar dennen. Sommige mensen vinden die geur lekker, maar veel mensen vinden hem te sterk. Nepkerstbomen daarentegen ruiken naar nepkerstbomen. Ze ruiken niet slecht, en ze ruiken niet naar dennen zoals echte bomen doen. Ze ruiken naar wintergroen, een meer ingetogen geur die niet zo overheersend is.

Gemakkelijk te onderhouden

Echte kerstbomen moeten vaak water krijgen, en je moet ervoor zorgen dat het water niet geel wordt. Je moet er ook voor zorgen dat de temperatuur in de kamer waar je de boom hebt neergezet boven de 10 graden Celsius is. Als je al deze richtlijnen niet volgt, zal je echte kerstboom sterven. Kunstkerstbomen hebben geen onderhoud nodig. U hoeft hem alleen maar neer te zetten waar u hem wilt hebben en ervan te genieten. U hoeft zich geen zorgen te maken over water geven of ervoor te zorgen dat de temperatuur in de kamer precies goed is.

Ziet er geweldig uit, ook al is het maar nepsneeuw

Echte kerstbomen worden geleverd met de extra bonus van echte sneeuw. Kunstkerstbomen hebben geen sneeuw. Maar dat betekent niet dat ze er niet mooi uitzien. Het betekent alleen dat je de sneeuw zelf moet toevoegen. Echte sneeuw kan rommelig zijn. Het ruikt ook niet erg lekker omdat het meestal gemaakt is van paraffine. Je moet voorzichtig zijn met echte sneeuw, en het kan gemakkelijk vlam vatten. Kunstsneeuw daarentegen is veel veiliger in het gebruik. Het ruikt niet slecht, en je hoeft niet bang te zijn dat het vlam vat.

Conclusie

We hebben allemaal de argumenten voor en tegen kunstkerstbomen gehoord. Sommige mensen houden ervan, anderen haten ze – maar er zijn goede redenen waarom ook jij in een kunstkerstboom zou moeten investeren. Kunstkerstbomen zijn veel milieuvriendelijker dan hun echte tegenhangers en kunnen u op lange termijn zelfs geld besparen. Hier zijn 10 goede redenen waarom u deze kerst een kunstboom zou moeten hebben. Als je een echte kerstboom hebt, moet je heel voorzichtig zijn bij het kiezen van de juiste boom, want ze zijn niet allemaal goed voor het milieu. Sommige boomsoorten moeten worden geïmporteerd, wat veel CO2-uitstoot veroorzaakt en ook veel bossen decimeert. Nepkerstbomen zijn zeer milieuvriendelijk omdat ze meestal van gerecycleerde materialen worden gemaakt. Echte kerstbomen gaan maar één tot twee weken mee, afhankelijk van hoe vers ze zijn als je ze neerzet. Nepkerstbomen daarentegen kunnen tot 10 jaar meegaan, wat betekent dat u ze niet elk jaar hoeft te vervangen. Met een nepkerstboom kun je hem jaar na jaar gebruiken. U kunt zelfs elk jaar nieuwe decoraties toevoegen om uw boom er nog feestelijker uit te laten zien. U kunt op de lange termijn geld besparen aangezien echte kerstbomen duur zijn, en ze maar een paar weken meegaan. Als u een hoogwaardige kunstkerstboom koopt, gaat hij jaren mee en hoeft u hem niet elk jaar te vervangen. U kunt uw kunstkerstboom zelfs jaar na jaar gebruiken. Als u uw huis met Kerstmis wilt versieren, maar niet de ruimte of het budget hebt voor een echte boom, is een kunstboom de perfecte oplossing. Ze zijn er in verschillende ontwerpen en kleuren, zodat u er een kunt vinden die bij uw inrichting past. Of u nu een echte of een kunstkerstboom hebt, het is belangrijk dat u de boom uit de buurt houdt van open haarden, kachels en Miniatuur kerstdorpen.

Posts created 57

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top